Handeln i Luleå

Mors dag

💐 Mors dag närmar sig den 26 maj, och vi vet alla hur viktigt det är att visa våra mammor hur mycket de betyder för oss. Vad ger du din mamma i år? Varför inte överraska henne med något alldeles speciellt – ett personligt lokalt kort från hjärtat!

En kärleksfull gest som visar din uppskattning för allt hon gör. Oavsett om det är för en middag på hennes favoritrestaurang, en shoppingdag eller en avkopplande spabehandling, finns det något för alla smaker.

Du kan enkelt beställa ditt kort online via länken nedan eller köpa det personligen i våra gallerior – Strand Galleria Luleå Smedjan Galleria eller Shopping Luleå

Låt oss tillsammans göra Mors dag till en minnesvärd och kärleksfull dag för alla mammor därute! 💖

Beställ ditt kort här: https://detlokalakortet.se/presentkort/lulea/

———————————

Clownens dag

🎈🤡 Clownens dag – En hel dag för hela familjen!🎪🎉

Datum: 4 maj
Tid: 11.00 – 15.00
Plats: Stan och utanför Galleriorna

Välkommen ner på stan med oss för en dag full av skratt, glädje och oförglömliga upplevelser på Clownens dag den 4 maj! Tillsammans med Skapa Glädje, Panduro, GB Glass, Galleriorna: Smedjan, Shopping och Strand samt Luleå Citykortet har vi satt ihop ett spännande program som passar hela familjen.

Läs mer i vårt facebookevent för program och aktiviteter >>

Kom och förena er med oss för en dag av glädje och gemenskap! 🎈🎉

———————————

 

Den lokala handelns dag

Välkomna till Lokala Handelns Dag den 27 april i Luleå! 🎉

💼 Kl 13.00 – 14.30: Vildakidz besöker Smedjan med fokus examen och studenten! Vi, tillsammans med Smedjan, Shopping och Strandgalleria, ger Vildakidz 60 presentkort på ett av värda 250 kr var för att stötta både lokalt och våra unga denna dagen.

🛍️ Dessutom erbjuder våra anslutna företag till Luleå Citykortet erbjudanden hela dagen när du använder ditt Luleå Citykort hos dem!

Spana in vårt facebookevent för att veta vad som erbjuds >> 

Kom och stötta den lokala handeln samtidigt som vi skapar en starkare gemenskap i Luleå! Vi ses där! 🌟

 

Följ oss gärna i våra sociala kanaler

Facebook >>
Instagram >> 

———————————

Påsktider

Vem saknar du i Påsk? Fyll ditt påskägg med extra glädje genom att ge bort ett Luleå Citykort!

Luleå Citykortet är inte bara ett presentkort, det är en nyckel till en värld av möjligheter. Med det kan du handla kläder, skor, sportutrustning, boka resor, skaffa verktyg, njuta av underhållning, smaka på läcker mat, delta i olika aktiviteter och mycket mer. Med närmare 140 anslutna företag i Luleå finns något för alla smaker och behov.

När du väljer att ge bort Luleås presentkort stödjer du samtidigt våra lokala företag, och överskottet återinvesteras direkt i vår stad, Luleå. Ge bort glädje och stöd lokala företag – välj Luleå Citykortet till Påsk! 🐣🎁

Beställ här >>